Login

Start din fremtid i Esbjerg med uddannelser for enhver smag

Begynd din fremtid i Esbjerg – og sikr din hverdag inden for netop dét, du brænder for. For uanset om du drømmer om at blive ingeniør og bidrage til teknologiens fremtid, udforske den kreative verden af multimediedesign, fordybe dig i musikkens magi eller træde ind i forretningsverdenen, så finder du værktøjerne til det i Esbjerg. Lad din passion blive din fremtid og hverdag i dag, og bliv klogere på netop din drømmeuddannelse og dens mange muligheder.

Dyk ned i et hav af muligheder

Følg din passion og form din fremtid i Esbjerg, hvor uddannelsesmulighederne er lige så mangfoldige som dine interesser.

Uanset om du er til ingeniørvidenskabens præcise spor, den kunstneriske udfoldelses frihed inden for multimediedesign, dykker ned i musikkens fortryllende verden eller kaster dig ud i forretningslivets udfordringer, så er Esbjerg stedet, hvor dine ambitioner kan blomstre.

Med et væld af uddannelsesinstitutioner og et levende studiemiljø får du ikke bare en uddannelse, men en oplevelse for livet.

Teknik og Ingeniørvidenskab

Hvordan lyder en fremtid med innovative løsninger, som du har været med til at skabe fra bunden? Er det en hverdag, du kunne tænke dig at blive en del af, så er det en uddannelse inden for teknik og ingeniørvidenskab, du skal læse mere om. Her får du nemlig en hverdag fyldt med kreativitet, teknologi – og en mulighed for at gøre en forskel.

LÆS MERE OM UDDANNELSERNE HER

Multimedie, Design, IT

Elsker du teknologi og at skabe ting, som du har sat dit præg på? Og drømmer du om at skabe visuelt imponerende grafik, animationer eller interaktivt content til hjemmesider, som kan få enhver til at kigge en ekstra gang? Eller er du mere til det helt tekniske, og ser en fremtid i at skabe avancerede softwareløsninger, bygge hjemmesider og andre digitale produkter?

LÆS MERE OM UDDANNELSERNE HER

Administration, økonomi, og Business

“Hvad vil jeg egentlig gerne læse?” Du er ikke den første, der har stillet sig selv det spørgsmål – for mulighederne er uendelige. Men ved du allerede nu, at du godt kunne se dig selv arbejde inden for administration, økonomi, marketing eller finans?

LÆS OM UDDANNELSERNE HER

Musik og kreativ kunst

Forestil dig en hverdag, hvor du hver eneste dag kan fordybe dig i den magiske verden af musik og kreativ kunst. Er det den vej, du ønsker at gå? Så er i dag din lucky day – for i Esbjerg finder du over en håndfuld uddannelser, der giver dig mulighed for netop at fordybe og udtrykke dig gennem toner, farver og bevægelser på en unik og inspirerende måde.

LÆS MERE OM UDDANNELSERNE HER

Sundhedsvidenskab og Medicin

Er drømmen at følge en karriere, hvor du dagligt gør en forskel for andre mennesker? Så har vi det selvfølgelig i Esbjerg. Her kan du blive et nøgleelement i at diagnosticere samt behandle sundhedsrelaterede udfordringer, bidrage til at forbedre menneskers livskvalitet eller hjælpe med at bringe nyt liv til verden.

LÆS OM UDDANNELSERNE HER

Uddannelse og pædagogik

Forestiller du dig en fremtid, hvor du er med til at gøre en forskel og forme fremtidens generationer, inspirere dem og skabe positive ændringer i samfundet? En fremtid, hvor du kan bidrage til at forme fremtidens generationer, inspirere unge samt hjælpe dem bedst muligt på vej ud i livet?

LÆS OM UDDANNELSERNE HER

Samfundsvidenskab og humaniora

Ønsker du at fordybe dig i et studie af og om mennesker, samfund og kultur? 

Inden for netop dette åbner der sig en verden af uddannelser i Esbjerg, der dækker diverse udfordringer og muligheder inden for ovenstående. Så uanset om du er interesseret i at studere kultur, sociologi, historie, sprog, psykologi, idræt eller anden humanistisk og samfundsvidenskabelig disciplin, er der uddannelser, der kan hjælpe dig med at forfølge netop denne passion og interesse.

LÆS MERE OM UDDANNELSERNE HER

Få et indbilk i dit kommende studieliv

Har du planer om at starte på din drømmeuddannelse i Esbjerg? 

Hos E.1 har vi skabt et inspirerende sted for dig som studerende. At være ny studerende, hvad enten du er ny i byen eller har boet her i flere år, så kan det være svært at kende til alle dine muligheder. Det er her, vi kommer ind i billedet! 

Vi hjælper dig nemlig med at finde hoved og hale i alt, når du bliver en del af Esbjergs studieliv. 

Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood

Find din nye studiebolig

Har du fundet din drømmeuddannelse i Esbjerg, og er du træt af at bo hjemme? Så hjælper vi dig her på vej med, alt du skal vide om studieboliger i Esbjerg. Det kan selvfølgelig også være, at du bare kommer langvejs fra, og du har hørt om alle de fantastiske ting, der er at lave i Esbjerg, inklusiv alle uddannelserne, og derfor har du valgt at bosætte dig her. Uanset din grund så har vi her samlet alt, du skal vide, så du, så let som muligt, kan få fundet en bolig, mens du studerer!

Nyheder

Læs de seneste nyheder her!

Kongekampen

21 februar 2024

GET READY FOR KONGEKAMPEN THE 3RD OF MAY! 

Kongekampen is an annual event in Esbjerg where students from all the higher educational institutions team up and compete against each other in a big dodgeball tournament.

Nyheder

22 januar 2024

E.1 App launches for Android and iOS with WAYF login integration!

Video

25 april 2023

Brenda og Mikkel fik et tilfældigt venskab gennem mentorprogrammet

Hvad er E.1 mentorprogram? Hvad er det bedste ved at være mentee og mentor? Hvad er det bedste ved samarbejdet mellem studerende og erhvervsfolk?

Nyheder

25 april 2023

Første E.1 Online Student Career Day: “Hvordan kan jeg skabe værdi og træffe sikre valg i en usikker verden?” 

Torsdag d. 20. april 2023 var der fokus på de studerende personlige værdier, hvordan man bruger sig selv, sine kompetencer, og det at være helt sig selv, til at navigere i fremtidige valg – både karrieremæssigt og personligt. Vi afholdt nemlig vores første “E.1 Online Student Career Day” på E1education.dk.

E ducation nergy