Login

Vi ved, at man lærer meget mere, når man bruger sin teoretiske viden i virkeligheden. Derfor har vi skabt en række initiativer indenfor virksomhedssamarbejde, der sikrer, at vores studerende får erfaring med at omsætte teori til praksis allerede under uddannelsen. Det skaber stor værdi for den studerende, for de virksomheder, der er involveret — og for samfundet omkring os. Vores fokus på praksislæring bygger bro mellem akademisk viden og de faktiske udfordringer i samfundet. 

Det store billede

Vi forstår også vigtigheden af netværk og personlige forbindelser i karriereudviklingen. Derfor tilbyder E.1 forskellige muligheder, hvor studerende kan møde erfarne fagfolk og etablere værdifulde kontakter i erhvervslivet. Disse relationer giver vores studerende indsigt i branchen, støtte i deres karrierevalg og muligheden for at udvikle deres professionelle netværk, hvilket øger deres chancer for succes i deres fremtidige karriere. Vores helhedsorienterede tilgang sikrer, at studerende ikke blot er fagligt stærke, men også godt rustet til at navigere i og bidrage til arbejdsmarkedet.

E.1 Mentor
E.1 Mentor
E.1 Inspirational Talks
E.1 Inspirational Talks

Danmarks bedste virksomhedssamarbejde

E.1 vil de kommende år udbygge samarbejdet mellem studerende og virksomheder med en lang række initiativer. Alle vores programmer kan findes på den digitale E.1-platform, hvor studerende kan møde og interagere med områdets virksomheder og få adgang til studiejobs, praktikpladser og projektsamarbejder.

E.1 Mentor

Med en personlig mentor fra erhvervslivet tilbyder vi studerende en naturlig overgang fra studierne til arbejdslivet gennem nærværende samtaler om livet, uddannelse og karriere.

Mentorsessionerne tager udgangspunkt i de emner, der er betydningsfulde for den studerende som for eksempel specialeforberedelse, drømmejobbet, karriere eller efteruddannelsesmuligheder.

Studerende og mentorer matches på baggrund af uddannelse, branche og ønsker til sparring. Over 100 studerende har allerede været en del af programmet.

Læs her, hvis du har lyst til at vide om at være mentee

Læs her, hvis du har lyst til at vide om at være mentor

E.1 First Job

Gennem workshops, karriererådgivning og events med medlemsvirksomheder af Education Esbjerg, udstyrer E.1 First Job dig med de færdigheder og den viden, der er nødvendig til jobsøgningsprocessen. Dette program giver dig mulighed for at tage kontrol over din karriere, så du er godt forberedt på at sikre dig dit første job efter endt uddannelse.

Læs mere her

E.1 Inspirational Talk

Som studerende på en videregående uddannelse får man, sammen med vores partnervirksomheder, mulighed for at blive inspireret gennem oplæg og foredrag af tænkere, erhvervsledere og den inspirerende ”nørd” om tidens nyeste trends, erfaringer og livets op-og nedture.

E.1 Lectures

E.1 Lectures er en del af uddannelseskonceptet E.1 fra Education Esbjerg.

E.1 Lectures har til formål at udvikle samarbejdet mellem uddannelsesinstitutionerne og medlemsvirksomhederne for at understøtte studerendes læring i vekselvirkningen mellem teori og praksis samt at gøre medlemsvirksomhederne til en aktiv spiller i de studerendes undervisningsrum.

E.1 Lectures er en bindeledsordning, hvor Education Esbjerg er bindeleddet mellem de videregående uddannelser i Esbjerg og Education Esbjergs medlemsvirksomheder. Ordningen dækker over deltagelse af Education Esbjergs medlemsvirksomheder i undervisningen på de videregående uddannelser i Esbjerg eller besøg af studerende/hold hos medlemsvirksomhederne.

E.1 Matching

Formålet med E.1. Matchmaking er at hjælpe den studerende på vej til et studierelevant studiejob i sin uddannelsestid.  

I E.1 Matching gør Education Esbjerg medlemsvirksomhederne ekstra opmærksom på muligheden for samarbejde i form af et studiejob med de studerende.  

De studerende præsenteres for relevante studiejob og de klædes på til jobsøgningsprocessen via to workshops.  

Målet er at sikre den nødvendige arbejdskraft hos medlemsvirksomhederne og at sikre studierelevante studiejobs for de studerende.   

 

Kontakt

Virksomhedssamarbejde og E.1-programudvikling

Anne Sofie Skou Jessen

DIRECTOR COMPANY PARTNERSHIPS

+45 23 36 76 02
aj@educationesbjerg.com

Virksomhedssamarbejde og E.1-programudvikling

Julie Veirup

PROJECT COORDINATOR

+45 20 35 24 72
jrv@educationesbjerg.com

Nyheder

Læs de seneste nyheder her!

Studiebolig

21 maj 2024

“Her er der bare en lækker udsigt over Esbjerg”.

Er du også ved at flytte hjemmefra eller på udkig efter en studiebolig? Det kan godt være overvældene og en jungle at finde frem til dit næste hjem. Derfor har vi taget ud til kommende og nuværende studerende i Esbjerg for at få lidt inspiration.

Studiebolig

21 maj 2024

“Jeg kan se lige over til mit supermarked”.

Er du på jagt efter en studiebolig? Det kan være en boligjungle at finde det helt rette hjem til at starte dit nye kapitel som studerende. Derfor har vi fundet lidt inspiration fra en nuværende studerende.

Studiebolig

21 maj 2024

“Der er ikke havudsigt, men det er rimelig centralt”.

Hvordan finder man en studiebolig til en overkommelige pris og tæt på studiet? Her kan du hører om Karolines overvejelser ift. valg af bolig, og hvad det betød for hende at flytte ind i god tid.

Kongekampen

13 maj 2024

Kongekampen 2024

Underneath the radiant sun, 300 students gathered at Kongekampen. Dodgeball battles ensued amidst laughter and cheers, as friendships blossomed. In this perfect weather, camaraderie flourished, making Kongekampen an unforgettable celebration of student life.

E ducation nergy