Login

Du skal være velkommen til at anvende nedenstående pressebilleder og logo. Er der andet materiale, som du har behov for – så kontakt os venligst.

Camilla Hansen

Kommunikationschef

+45 42 67 00 38
ch@educationesbjerg.com

Downloads

Pressebilleder

Download

Logopakke

Læs mere

Bygningen

Download

Nyheder og pressedækning

Nyheder

27 March 2023

Student Career Day 2023

Vil du blive klogere på dine personlige værdier, styrker og svagheder og, hvordan du bruger dem aktivt i din hverdag, under din uddannelse eller i forbindelse med nuværende og fremtidig jobsøgning? Vil du have inspiration til, hvordan du former og kickstarter din karriere? Så skal du med til “E.1 Student Career Day 2023”.

Video

17 November 2022

Som nyuddannet fik Lars-Eric sit første job gennem mentorprogrammet

Lars-Eric er nu ansat ved Qubiqa som software engineer – et job han landede gennem mentorprogrammet, hvor han blev matchet med Palle Lau Nordtorp, mechanical engineer fra Qubiqa.

Video

29 August 2022

Ambitiøse mål, kræver ambitiøse planer. Visionen for E.1 – udviklet af Education Esbjerg

Med E.1. uddannelseskonceptet har Education Esbjerg en vision om at tænke uddannelse på en hel ny måde ved at sætte fokus på trivsel, virksomhedssamarbejde og digitalisering.

Nyheder

25 August 2022

Se billederne fra eftermiddagens præsentation af E.1 uddannelseskonceptet

Senere på dagen d. 23. august stod den på endnu en fantastisk ’offentliggørelse’ af E.1 uddannelseskonceptet, da vi bød omkring 200 gæster velkommen til afterrelease event hos Semco Maritime.

E ducation nergy