Login

Har du planer om at starte på din drømmeuddannelse i Esbjerg? 
Hos E.1 har vi skabt et inspirerende sted for unge studerende. At være ny studerende, hvad enten du er ny i byen eller har boet her i flere år, så kan det være svært at kende til alle dine muligheder. Det er her, vi kommer ind i billedet! 

Vi hjælper dig nemlig med at finde hoved og hale i alt, når du bliver en del af Esbjergs studieliv. 

Men hvad er det egentlig, vi hjælper dig med? Vi står klar med hjælp fra start, hvor du først skal have fundet ud af, hvad der er din drømmeuddannelse. Hos os har vi samlet et overblik over de forskellige uddannelser, så du hurtigt kan skabe dig et overblik over, hvor du vil passe bedst ind.

Efterfølgende hjælper vi med at sikre, at du løbende har alt, hvad du har brug for – både før og under dit studieforløb. Det gælder alt fra information om studieboliger, til hvordan du søger SU og hvordan du får mest muligt ud af dit kommende studieliv samt alle de aktiviteter skønne Esbjerg har at tilbyde. 

Vores mål og ønske er at give dig en nem overgang til dit nye liv i Esbjerg. På den måde kan du bruge al din energi på at fokusere på din uddannelse samt skabe unikke minder undervejs med de andre ligesindede studerende, du møder.

Så uanset om du stadig prøver at finde ud af, hvilken uddannelse der er drømmen, eller du er begyndt på studiet og gerne vil finde din nye studiebolig eller måske du kommer udenbys fra, og vil gerne vide, hvad der sker i weekenden? Du finder det hele hos E.1!

En nem vej til hjælp og vejledning 

Hos E.1 er vi fast besluttet på, at din studiestart skal være en enkel og god oplevelse. Derfor finder du her på siden, al den hjælp og vejledning, du behøver.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig, når du skal finde svar på dine spørgsmål, eller du er på udkig efter den nødvendige støtte for at skabe en succesfuld start på dit studieliv. Derfor finder du her al den relevante information, som du har brug for, når du skal have den bedst mulige studiestart i Esbjerg. 

Hos E.1 ønsker vi at skabe en inkluderende og imødekommende online atmosfære, hvor du kan føle dig nysgerrig, etablere forbindelser med ligesindede og finde den inspiration, der driver dig fremad. Så tøv ikke med at besøge os for at finde svar, og lad os samtidig hjælpe dig med at forme din studieoplevelse i Esbjerg.

Studieboliger i Esbjerg 

Er næste skridt at begynde på din drømmeuddannelse i Esbjerg, men det sidste, der mangler at komme på plads, før du kan glæde dig helt, er et sted at bo? Så har vi samlet alt, du skal vide om studieboliger i Esbjerg, så du kan komme godt på plads inden studiestart! For der er masser af muligheder i Esbjerg, og det handler blot om at vælge det, der passer bedst til dig.

Foreningsliv og fritidsaktiviteter 

Med et aktivt studiemiljø og E.1 som din digitale platform, finder du alt, du skal vide om det fællesskab, der kunne være interessant for dig som studerende, der begynder, eller er begyndt, dit nye liv i Esbjerg. For Esbjerg tilbyder alt det, et spændende studieliv kræver – fra inspirerende foreninger til fritidsaktiviteter med dine medstuderende.

Vandsport på Ho Bugt
Vandsport på Ho Bugt
Håndbold
Håndbold

Optagelse på uddannelse

Har du fundet drømmeuddannelsen, men mangler kun at få sendt din ansøgning afsted? Men du føler dig overvældet af optagelsesprocessen og kan ikke helt overskue, hvor du skal begynde? Det kan vi faktisk godt forstå!

For navigering gennem labyrinten af ansøgningsfrister, karakterkrav og kvoter kan være en udfordring. Og derfor har vi gjort det dejligt ligetil med vores optagelseguide, der tager dig igennem det hele.

Fra forskellen mellem kvote 1 og kvote 2 til reglerne for genoptagelse på uddannelse, vores optagelses-guide dækker det hele. Vi giver dig også indsigt i vigtige begreber som standby-pladser, sommer- og vinterstart samt prioritering af uddannelser.

140 gratis events

Vi er dedikeret til at forbedre studielivet i Esbjerg for studerende på Esbjergs videregående uddannelser: Fredericia Maskinmesterskole, SDU Esbjerg, AAU Esbjerg, UC Syd, EASV og SDMK Esbjerg.

Med over 140 gratis events om året tilbyder vi noget for en hver smag – alt lige fra ølsmagning til yoga! Disse events er mere end bare en pause fra rutinen; det er din mulighed for at skabe varige minder og venskaber på tværs af campusser og samtidigt være en del af et livligt studenterfællesskab.

Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood

Esbjerg som Studieby

Esbjerg er studiebyen, der kombinerer den perfekte størrelse med en ideel beliggenhed. Centralt placeret og i en størrelse, der bidrager til at  skabe en unik følelse af nærhed og fællesskab. Et studieliv i Esbjerg byder på både kulturelle og sociale oplevelser, som du aldrig vil glemme og som fremadrettet vil være med til at forme dig.

Så overvejer du, eller har du allerede besluttet dig, så giver Esbjerg dig mulighed for at forene akademisk succes med en rig og opfyldende livsstil. Det er her, hvor dine drømme og ambitioner får plads til at vokse, og hvor du kan opleve et pulserende studiemiljø, der vil inspirere dig under hele dit studie. 

Så velkommen til Esbjerg – dit nye hjem, hvor vi ser frem til at hjælpe dig med at forme din studieoplevelse og opnå dine mål.

Start din fremtid i Esbjerg med uddannelser for enhver smag

Begynd din fremtid i Esbjerg – og sikr din hverdag inden for netop dét, du brænder for.

For uanset om du drømmer om at blive ingeniør og bidrage til teknologiens fremtid, udforske den kreative verden af multimediedesign, fordybe dig i musikkens magi eller træde ind i forretningsverdenen, så finder du værktøjerne til det i Esbjerg.

Lad din passion blive din fremtid og hverdag i dag, og bliv klogere på netop din drømmeuddannelse og dens mange muligheder.

Gå på opdagelse

Her finder du blogindslag med inspiration, events og seneste nyt.
Studiebolig

21 maj 2024

“Her er der bare en lækker udsigt over Esbjerg”.

Er du også ved at flytte hjemmefra eller på udkig efter en studiebolig? Det kan godt være overvældene og en jungle at finde frem til dit næste hjem. Derfor har vi taget ud til kommende og nuværende studerende i Esbjerg for at få lidt inspiration.

Studiebolig

21 maj 2024

“Jeg kan se lige over til mit supermarked”.

Er du på jagt efter en studiebolig? Det kan være en boligjungle at finde det helt rette hjem til at starte dit nye kapitel som studerende. Derfor har vi fundet lidt inspiration fra en nuværende studerende.

Studiebolig

21 maj 2024

“Der er ikke havudsigt, men det er rimelig centralt”.

Hvordan finder man en studiebolig til en overkommelige pris og tæt på studiet? Her kan du hører om Karolines overvejelser ift. valg af bolig, og hvad det betød for hende at flytte ind i god tid.

Kongekampen

13 maj 2024

Kongekampen 2024

Underneath the radiant sun, 300 students gathered at Kongekampen. Dodgeball battles ensued amidst laughter and cheers, as friendships blossomed. In this perfect weather, camaraderie flourished, making Kongekampen an unforgettable celebration of student life.

E ducation nergy