Login

Forestiller du dig en fremtid, hvor du er med til at gøre en forskel og forme fremtidens generationer, inspirere dem og skabe positive ændringer i samfundet? En fremtid, hvor du kan bidrage til at forme fremtidens generationer, inspirere unge samt hjælpe dem bedst muligt på vej ud i livet?

Inden for dette felt får du et hav af muligheder i Esbjerg, der kan hjælpe dig med at forfølge din passion for undervisning, pædagogik og socialt arbejde.Vi har uddannelser inden for folkeskolelærer, pædagog eller socialrådgiver.

Så hvad enten du ser dig selv som en fremtidig folkeskolelærer med mulighed for at inspirere og uddanne den næste generation eller arbejde med de yngre børn som pædagog og give dem den bedste start på livet? Du kan også læse til socialpædagog, hvor du hjælper med at gøre en positiv forskel i menneskers liv – og det bedste er, at du finder det hele her i Esbjerg.

Professionsbachelor-uddannelser

Esbjergs professionsbacheloruddannelser åbner dørene til en praktisk og målrettet uddannelse.

Disse uddannelser er skræddersyet til at forberede dig til specifikke karrierer inden for områder som ingeniørvirksomhed, sundhedsvidenskab, den grønne omstilling og meget mere.

Med et stærkt fokus på at kombinere teoretisk viden med praktiske færdigheder tilbyder  professionsbacheloruddannelserne en virkelighedsnær tilgang til uddannelse.

Gennem engagerende undervisning, praktikophold og projektarbejde bliver du rustet til at møde udfordringerne i din fremtidige profession.

Lærer

Lærer

Læreruddannelsen er din vej til en givende karriere, hvor du kan forme fremtidige generationer og inspirere til læring. Uddannelsen fokuserer på at dele viden, skabe engagement og bidrage til elevers personlige udvikling. Gennem teori og praktisk træning lærer du at planlægge undervisning, skabe inkluderende læringsmiljøer og håndtere pædagogiske udfordringer. Uddannelsen udruster dig med redskaberne til at engagere elever, stimulere nysgerrighed og støtte dem på deres akademiske rejse.

Studiestart: September/Februar

Sprog: Dansk

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

Pædagog

Pædagoguddannelsen åbner dørene til en meningsfuld karriere, hvor du kan støtte børn og unge i deres personlige og sociale udvikling. Uddannelsen fokuserer på pædagogisk vejledning, undervisning og inklusion. Gennem teori og praktisk træning lærer du at planlægge pædagogiske aktiviteter, skabe støttende læringsmiljøer og imødekomme individuelle behov. Pædagoguddannelsen udruster dig til at bidrage til børns trivsel og læring.

Studiestart: September/Februar

Sprog: Dansk

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

Socialrådgiver

Socialrådgiveruddannelsen åbner dørene til en givende karriere, hvor du kan støtte og vejlede mennesker i sociale udfordringer. Uddannelsen fokuserer på at analysere sociale problemstillinger, rådgive og samarbejde med andre fagfolk. Gennem teori og praktisk træning udrustes du til at navigere i komplekse sociale situationer og gøre en positiv forskel for enkeltpersoner og grupper. Uddannelsen åbner dørene til en karriere, hvor du kan anvende dine færdigheder til at skabe positive sociale forandringer.

Studiestart: September/Februar

Sprog: Dansk

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

Få et indbilk i dit kommende studieliv

Har du planer om at starte på din drømmeuddannelse i Esbjerg? 

Hos E.1 har vi skabt et inspirerende sted for dig som studerende. At være ny studerende, hvad enten du er ny i byen eller har boet her i flere år, så kan det være svært at kende til alle dine muligheder. Det er her, vi kommer ind i billedet! 

Vi hjælper dig nemlig med at finde hoved og hale i alt, når du bliver en del af Esbjergs studieliv. 

Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood

Start din fremtid i Esbjerg

Begynd din fremtid i Esbjerg – og sikr din hverdag inden for netop dét, du brænder for. For uanset om du drømmer om at blive ingeniør og bidrage til teknologiens fremtid, udforske den kreative verden af multimediedesign, fordybe dig i musikkens magi eller træde ind i forretningsverdenen, så finder du værktøjerne til det i Esbjerg, blandt de mange uddannelsesmulighed.

Mentorprogram – Education Esbjerg (Foto: Christer Holte/Education Esbjerg).

Alt om optagelse

Går du med håbet om at komme ind på din drømmeuddannelse? Men er dine karakterer ikke helt til det? Så bare rolig, der er nemlig kvote 2, som kan blive din nøgle til at realisere dine ambitioner. Derfor får du her, alt du skal vide om kvote 2, så du kan få sendt din ansøgning af sted.

Nyheder

Læs de seneste nyheder her

Kongekampen

21 februar 2024

GET READY FOR KONGEKAMPEN THE 3RD OF MAY! 

Kongekampen is an annual event in Esbjerg where students from all the higher educational institutions team up and compete against each other in a big dodgeball tournament.

Nyheder

22 januar 2024

E.1 App launches for Android and iOS with WAYF login integration!

Video

25 april 2023

Brenda og Mikkel fik et tilfældigt venskab gennem mentorprogrammet

Hvad er E.1 mentorprogram? Hvad er det bedste ved at være mentee og mentor? Hvad er det bedste ved samarbejdet mellem studerende og erhvervsfolk?

Nyheder

25 april 2023

Første E.1 Online Student Career Day: “Hvordan kan jeg skabe værdi og træffe sikre valg i en usikker verden?” 

Torsdag d. 20. april 2023 var der fokus på de studerende personlige værdier, hvordan man bruger sig selv, sine kompetencer, og det at være helt sig selv, til at navigere i fremtidige valg – både karrieremæssigt og personligt. Vi afholdt nemlig vores første “E.1 Online Student Career Day” på E1education.dk.

E ducation nergy