Login

I Esbjerg tror vi på, at du bliver et bedre menneske af at studere i et miljø, der giver dig energi.

Du skal være et sted, hvor du trives og blomstrer, hvor du udvikler dig fagligt, hvor du skaber netværk, allerede mens du læser, og hvor du lægger kimen til et liv i balance.

Du kan i Esbjerg finde fællesskabsenergi gennem vores mindre uddannelsesmiljøer eller til vores +100 gratis E.1-events om året for alle studerende på tværs af Esbjergs videregående uddannelser. Du kan finde energi på stranden med vestenvinden i håret eller til quizaften på den lokale café.

Du kan dyrke din sportsenergi gennem alt fra ishockey til yoga, fra discgolf til kajak eller fra klatring til padel. Du kan finde din latterenergi til comedy, din danseenergi til koncerter eller i nattelivet og din kulturenergi gennem områdets mange kulturelle institutioner.

I Esbjerg har du alle muligheder for at komme tæt på erhvervslivet og mærke områdets karriereenergi gennem studiejobs, praktikforløb, projekter eller f.eks. E.1-mentorprogrammet.

Esbjerg er en studieby, der er dedikeret til at give dig den energi, der skal til, for at du kan skabe rammerne for dit studieliv, og som ruster dig til at gøre en forskel med den faglighed, du vælger.

Her får du 5.500 medstuderende og mere end 60 uddannelser at vælge imellem.


OBS! – Skal du søge uddannelse via kvote 2? – Søg inden 15. marts kl. 12.00

Find din uddannelsesenergi i Esbjerg

Bliv inspireret blandt Esbjerg mere end 60 videregående uddannelser fordelt på byens 6 videregående uddannelsesinstitutioner.

Aalborg Universitet Esbjerg

Læs mere

Erhvervs-akademi SydVest Esbjerg

Læs mere

Syddansk Universitet Esbjerg

Læs mere

FMS Esbjerg

Læs mere

UC SYD Esbjerg

Læs mere

Syddansk Musikkonservatorium

Læs mere

Gik du glip af Åbent Hus d. 25. februar? Så kan du se et lille udsnit her fra dagen.

E ducation nergy