Login

I Esbjerg tror vi på, at du bliver et bedre menneske af at studere i et miljø, der giver dig energi.

Du skal være et sted, hvor du trives og blomstrer, hvor du udvikler dig fagligt, hvor du skaber netværk, allerede mens du læser, og hvor du lægger kimen til et liv i balance.

Du kan i Esbjerg finde fællesskabsenergi gennem vores mindre uddannelsesmiljøer eller til vores +100 gratis E.1-events om året for alle studerende på tværs af Esbjergs videregående uddannelser. Du kan finde energi på stranden med vestenvinden i håret eller til quizaften på den lokale café.

Du kan dyrke din sportsenergi gennem alt fra ishockey til yoga, fra discgolf til kajak eller fra klatring til padel. Du kan finde din latterenergi til comedy, din danseenergi til koncerter eller i nattelivet og din kulturenergi gennem områdets mange kulturelle institutioner.

I Esbjerg har du alle muligheder for at komme tæt på erhvervslivet og mærke områdets karriereenergi gennem studiejobs, praktikforløb, projekter eller f.eks. E.1-mentorprogrammet.

Esbjerg er en studieby, der er dedikeret til at give dig den energi, der skal til, for at du kan skabe rammerne for dit studieliv, og som ruster dig til at gøre en forskel med den faglighed, du vælger.

Her får du 5.500 medstuderende og mere end 60 uddannelser at vælge imellem.


NYE UDDANNELSER til Esbjerg: Nu kan du læse jura på SDU Esbjerg og Diplomingeniør i Bæredygtig Energiteknik på Aalborg Universitet Esbjerg – se mere herunder.

Læs jura i Esbjerg og kom i gang med en uddannelse tæt på erhvervslivet

I Esbjerg har du som jurastuderende rig mulighed for at finde din uddannelses- og karriereenergi. Erhvervslivet i Esbjerg står klar til at samarbejde med dig på flere forskellige måder, så du får en tæt relation til arbejdsmarkedet under din uddannelse. Men, hvad er det præcis for muligheder, der kunne være for dig og, hvad får man lov til at lave hvis man kommer i studiejob hos f.eks. et advokatfirma eller i en offentlig styrelse? Det har Karoline, som drømmer om at læse jura, taget ud for at undersøge for dig.

Jurauddannelsen læser du på SDU Esbjerg – så hop videre ind på deres hjemmeside og læse mere: Læs jura på SDU

Som studerende på Diplomingeniør i Bæredygtig Energiteknik uddannelsen i Esbjerg, får du mulighed for at komme ud i det lokale erhvervsliv og prøve teori af i virkeligheden.

Esbjerg er nemlig i rivende udvikling ift. bæredygtig energi. Virksomhederne i området arbejder tæt sammen med byens uddannelser om at give studerende mulighed for at komme ud og arbejde med virkelige projekter, og løse rigtige problemstillinger. Du vil, som studerende på den nye uddannelse i Esbjerg derfor få rig mulighed for at udvikle dig og bruge din teori i praksis. Herunder tager Jeppe dig med ud til to virksomheder i Esbjerg for at undersøge, hvilke karrieremuligheder de kan tilbyde de nye studerende – både under og efter uddannelse.

Du kan blive diplomingeniør i bæredygtig energiteknik på AAU Esbjerg – læs mere uddannelsen her: AAU Esbjerg

Du kan stadig nå det!

Bliv inspireret blandt Esbjerg mere end 60 videregående uddannelser fordelt på byens 6 videregående uddannelsesinstitutioner.

Aalborg Universitet Esbjerg

Læs mere

Erhvervs-akademi SydVest Esbjerg

Læs mere

Syddansk Universitet Esbjerg

Læs mere

FMS Esbjerg

Læs mere

UC SYD Esbjerg

Læs mere

Syddansk Musikkonservatorium

Læs mere

E ducation nergy