Login

Ønsker du at fordybe dig i et studie af og om mennesker, samfund og kultur?

Inden for netop dette åbner der sig en verden af uddannelser i Esbjerg, der dækker diverse udfordringer og muligheder inden for ovenstående. Så uanset om du er interesseret i at studere kultur, sociologi, historie, sprog, psykologi, idræt eller anden humanistisk og samfundsvidenskabelig disciplin, er der uddannelser, der kan hjælpe dig med at forfølge netop denne passion og interesse.

Som studerende inden for samfundsvidenskab kan du udforske og analysere samfundets struktur, politik og økonomi. Er du mere tiltrukket af humaniora, kan du i stedet udforske de mange lag af kultur, historie og sprog, der har været med til at forme vores verden. Er det i stedet jura, du brænder for, så kan du dykke ned i den mere praktiske del samt analysen af dem. Eller er det idræt, hvor menneskets sundhed og trivsel er i fokus? Mulighederne er mange, og du kan lære meget mere om dem alle her.

Uddannelser på Syddansk Universitet

Syddansk Universitet Esbjerg tilbyder en bred vifte af spændende bacheloruddannelser, hvor teoretisk viden kombineres med praktiske færdigheder inden for forskellige fagområder.

Bacheloruddannelserne er skræddersyet til at give dig en solid faglig ballast og de nødvendige kompetencer inden for dit valgte fagområde.

Studiemiljøet understreger en kombination af teoretisk undervisning og praktiske projekter for effektivt at forberede dig til din fremtidige karriere.

Jura

Uddannelsen giver en grundlæggende forståelse for juridiske principper og deres anvendelse. Du udvikler færdigheder inden for civilret, strafferet, forvaltningsret og retsfilosofi gennem en kombination af teori og praktiske øvelser. Målet er at ruste dig med de nødvendige kompetencer til at analysere juridiske problemstillinger og formulere juridiske argumenter.

Studiestart: September

Sprog: Dansk

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

Cultural Sociology

Uddannelsen kombinerer kulturel sociologi med praktisk forståelse af samfundsrelaterede forandringer. Du udvikler komplekse færdigheder gennem praktiske projekter, der adresserer aktuelle sociale udfordringer med fokus på kulturel analyse, social forandring og interkulturel forståelse.

Studiestart: September

Sprog: Engelsk

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

Environmental and Resource Management

Uddannelsen integrerer teoretisk viden om miljø og ressourceforvaltning med praktisk ekspertise inden for bæredygtig miljøledelse. Du udvikler avancerede færdigheder gennem praktiske projekter og forberedes til nøgleroller inden for miljø- og ressourceforvaltning med fokus på miljøpolitik, bæredygtig udvikling og cirkulær økonomi.

Studiestart: September

Sprog: Engelsk

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

Få et indbilk i dit kommende studieliv

Har du planer om at starte på din drømmeuddannelse i Esbjerg? 

Hos E.1 har vi skabt et inspirerende sted for dig som studerende. At være ny studerende, hvad enten du er ny i byen eller har boet her i flere år, så kan det være svært at kende til alle dine muligheder. Det er her, vi kommer ind i billedet! 

Vi hjælper dig nemlig med at finde hoved og hale i alt, når du bliver en del af Esbjergs studieliv. 

Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood

Find din nye studiebolig

Har du fundet din drømmeuddannelse i Esbjerg, og er du træt af at bo hjemme? Så hjælper vi dig her på vej med, alt du skal vide om studieboliger i Esbjerg. Det kan selvfølgelig også være, at du bare kommer langvejs fra, og du har hørt om alle de fantastiske ting, der er at lave i Esbjerg, inklusiv alle uddannelserne, og derfor har du valgt at bosætte dig her. Uanset din grund så har vi her samlet alt, du skal vide, så du, så let som muligt, kan få fundet en bolig, mens du studerer!

Start din fremtid i Esbjerg

Begynd din fremtid i Esbjerg – og sikr din hverdag inden for netop dét, du brænder for. For uanset om du drømmer om at blive ingeniør og bidrage til teknologiens fremtid, udforske den kreative verden af multimediedesign, fordybe dig i musikkens magi eller træde ind i forretningsverdenen, så finder du værktøjerne til det i Esbjerg, blandt de mange uddannelsesmulighed.

Mentorprogram – Education Esbjerg (Foto: Christer Holte/Education Esbjerg).

Alt om optagelse

Går du med håbet om at komme ind på din drømmeuddannelse? Men er dine karakterer ikke helt til det? Så bare rolig, der er nemlig kvote 2, som kan blive din nøgle til at realisere dine ambitioner. Derfor får du her, alt du skal vide om kvote 2, så du kan få sendt din ansøgning af sted.

Nyheder

Læs de seneste nyheder her

Kongekampen

21 februar 2024

GET READY FOR KONGEKAMPEN THE 3RD OF MAY! 

Kongekampen is an annual event in Esbjerg where students from all the higher educational institutions team up and compete against each other in a big dodgeball tournament.

Nyheder

22 januar 2024

E.1 App launches for Android and iOS with WAYF login integration!

Video

25 april 2023

Brenda og Mikkel fik et tilfældigt venskab gennem mentorprogrammet

Hvad er E.1 mentorprogram? Hvad er det bedste ved at være mentee og mentor? Hvad er det bedste ved samarbejdet mellem studerende og erhvervsfolk?

Nyheder

25 april 2023

Første E.1 Online Student Career Day: “Hvordan kan jeg skabe værdi og træffe sikre valg i en usikker verden?” 

Torsdag d. 20. april 2023 var der fokus på de studerende personlige værdier, hvordan man bruger sig selv, sine kompetencer, og det at være helt sig selv, til at navigere i fremtidige valg – både karrieremæssigt og personligt. Vi afholdt nemlig vores første “E.1 Online Student Career Day” på E1education.dk.

E ducation nergy