Login

Esbjerg er en by fyldt med masser af muligheder og forskellige sportsgrene og foreningsaktiviteter, som faktisk bare venter på at blive udforsket af unge studerende som dig!

Og alle er velkomne! Uanset om du har boet i Esbjerg hele dit liv, eller du lige er flyttet hertil på grund af studiet – så er der plads til dig. Og for at gøre det så nemt som muligt for dig, har vi samlet en lang liste over alle de forskellige sportsgrene og foreninger, som Esbjerg har at tilbyde. Og ja, der burde være noget for enhver smag! For vores liste dækker alt fra de klassiske sportsgrene som fodbold og håndbold til orienteringsklubber, vandsportsaktiviteter og meget mere.

For er det ikke bare lidt sjovere at gå studietiden igennem, mens du dyrker dine interesser – OG får masser af nye venner, der har samme interesse som dig? Det er vi overbeviste om!

Esbjergs mange muligheder

CrossFit muligheder i Esbjerg

Er du klar til at udfordre dig selv fysisk og mentalt? Esbjerg har flere CrossFit-centre, der tilbyder en bred vifte af træningsmuligheder for alle niveauer. CrossFit træning fokuserer på funktionelle bevægelser og høj intensitet, og i Esbjerg finder du et dedikeret fællesskab af atleter, der motiverer hinanden til at nå deres træningsmål.

CrossFit muligheder i Esbjerg
CrossFit muligheder i Esbjerg
CrossFit muligheder i Esbjerg
CrossFit muligheder i Esbjerg
Vandsport på Ho Bugt
Vandsport på Ho Bugt
Vandsport på Ho Bugt
Vandsport på Ho Bugt

Vandsport på Ho Bugt

Med sin smukke kystlinje og klare vand er Ho Bugt et paradis for vandsportentusiaster. Uanset om du er interesseret i sejlads, kajakroning, windsurfing eller kitesurfing, tilbyder Ho Bugt enestående muligheder for at udforske havet og dyrke din passion for vandsport.

Orienteringsklubben Esbjerg

Tag med Orienteringsklubben Esbjerg på eventyr gennem skove og landskaber, mens du konkurrerer mod dig selv og andre i løb. Orienteringsløb kræver både fysisk form og mentalt skarphed, og klubben byder velkommen til både erfarne orienteringsløbere og nybegyndere, der ønsker at prøve kræfter med denne spændende sport. Så hold dig endelig ikke tilbage – uanset dit niveau!

Orienteringsløb
Orienteringsløb
Orienteringsløb
Orienteringsløb
Bordtennis
Bordtennis
Bordtennis
Bordtennis

Bordtennis

Det er de færreste af os, der ikke har nuppet et slag bordtennis en gang eller to i løbet af vores liv. Men er du klar på at tage udfordringen op og tage det skridtet videre? Så Esbjergs bordtennisforeninger lige noget for dig. Bordtennis er en sjov og fysisk krævende sport, der kan spilles både indendørs og udendørs, og klubberne i Esbjerg byder velkommen til spillere på alle niveauer.

Game Street Mekka

Er du en passioneret gamer, der elsker at udforske virtuelle verdener og konkurrere mod andre spillere? Game Street Mekka-projektet er det perfekte mødested for gaming-entusiaster, hvor du har mulighed for at deltage i turneringer, arrangementer og sociale aktiviteter relateret til gaming. Så uanset om du er grebet afl action, strategi eller eventyrspil, er der noget for dig i dette gaming-fællesskab.

Game Street Mekka
Game Street Mekka
Game Street Mekka
Game Street Mekka
Esbjerg Curling
Esbjerg Curling
Esbjerg Curling
Esbjerg Curling

Esbjerg Curling

Er du nysgerrig efter at prøve en sport, du helt sikkert har zappet forbi i TV’et sommetider, og som kombinerer  strategi, præcision og teamwork? Esbjerg Curlingklub tilbyder både træningssessioner og sociale turneringer for alle niveauer. Uanset om du er helt ny eller erfaren curlingspiller, er der plads til dig i klubben, hvor de vil sørge for at lære dig de grundlæggende teknikker, så du kan nyde det sociale samvær på isen.

Skøjtning

Glid elegant over isen med Esbjerg Skøjteklub og oplev glæden ved at mestre skøjteløb og kunstskøjteløb. Klubben tilbyder alt fra træninger, opvisninger og sociale arrangementer for både begyndere og erfarne skøjteløbere, så har du aldrig været på isen før, så hold dig ikke tilbage. Der er rig mulighed for nybegynder-træning. Og husk, det er aldrig for sent at starte!

Skøjtning
Skøjtning
Skøjtning
Skøjtning
Amerikansk fodbold
Amerikansk fodbold
Amerikansk fodbold
Amerikansk fodbold

Amerikansk fodbold

Det her er for dig, der virkelig skal udfordres fysisk! Så grib hjelmen og kast dig ud i en intens og fysisk udfordrende sport med Esbjerg Hurricanes. Amerikansk fodbold kombinerer styrke, fart og strategi, og klubben tilbyder træning, kampe og socialt samvær for spillere på alle niveauer. Bliv en del af holdet og oplev spændingen ved at konkurrere i en af Amerikas mest populære sportsgrene.

Dans

Uanset om du er til salsa, hip-hop eller standarddans, så tilbyder Esbjerg et bredt udvalg af danseforeninger, hvor du kan lære nye danse-stilarter og danse med andre passionerede dansere. Dans er ikke kun sjovt og udfordrende, det er også en fantastisk måde at udtrykke dig selv og være en del af et fællesskab. Og vi kan næsten garanterer dig, at når du går fra din første dansetime i Esbjerg, så er det med et smil på læben!

Dans
Dans
Dans
Dans
Håndbold
Håndbold
Håndbold
Håndbold

Håndbold

Håndbold, håndbold, håndbold! Det kender vi alle, og det gør de også i Esbjerg. Esbjerg er kendt som en af Danmarks håndboldbyer, og med flere lokale håndboldklubber er der masser af muligheder for at dyrke denne meget populære sport. Igen – uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, kan du finde et hold, der passer til dit niveau og din ambition. Gå på banen med SGI Håndbold, Team Esbjerg, IF 92, Sønderris Sportsklub (SSK) eller Kvaglund IF og oplev spændingen ved at spille håndbold i et dynamisk og konkurrencepræget miljø.

Fodbold

Med Esbjerg som hjemsted for flere fodboldklubber er der rig mulighed for at sparke bolden rundt på græsplænen. Men det hele behøver ikke altid at handle om kampe og konkurrencer, så husk på, at uanset om du foretrækker at spille for sjov eller konkurrere på højt niveau, så er der et hold, der matcher netop dine ønsker og færdigheder.

Tag del i kampe eller træninger med FC King George, Esbjerg IF 92, Esbjerg United, Jerne IF, Tarp Boldklub, SGI Fodbold, Spangsbjerg IF og mange andre klubber og bliv en del af det lokale fodboldfællesskab.

Fodbold
Fodbold
Fodbold
Fodbold
Ishockey
Ishockey
Ishockey
Ishockey

Esbjerg Ishockey

Er din indre hockeystjerne klar til at udfolde sig på isen? Så er Esbjerg Ishockeyklub stedet, hvor drømme bliver til virkelighed! Her får du chancen for at mærke suset, når du glider hen over isen og skyder pucken i mål. Om du er en rutineret spiller eller lige er begyndt din hockeyrejse, så er der plads til dig hos Esbjerg IK. De står klar til at lære dig de fedeste teknikker og bringe dig med i spændende kampe og turneringer.

Ridning

Er du klar til at tage del i et fællesskab, der deler kærligheden til heste? Så er Esbjerg og Omegns Rideklub og Guldager Rideklub de perfekte steder for dig! Her kan du opleve glæden ved at være tæt på disse smukke dyr og opbygge et særligt bånd med dem, mens du samtidig er en del af et levende og inkluderende fællesskab af andre hesteentusiaster. Uanset om du er en erfaren rytter eller aldrig har redet før, er der plads til dig i disse rideklubber, hvor du kan lære, udvikle dig og skabe varige venskaber.

Ridning
Ridning
Ridning
Ridning
Gymnastik
Gymnastik
Gymnastik
Gymnastik

Gymnastik

Klar til at udfordre din smidighed, styrke og koordination? Dyk ned i verdenen af gymnastik hos Esbjerg Gymnastikforening (EGF), Skads IF (SIF), Jernved IF (JIF), SGI eller Outrup Power Tumbling! Gymnastik er nemlig mere end bare en sport – det er en spændende rejse gennem en verden af forskellige discipliner og træningsmetoder, der giver dig mulighed for at udforske dine evner og opnå nye højder. Uanset om du er en erfaren gymnast eller helt nybegynder, er der noget for enhver smag og færdighedsniveau i disse dynamiske og energifyldte klubber.

Få et indbilk i dit kommende studieliv

Har du planer om at starte på din drømmeuddannelse i Esbjerg? 

Hos E.1 har vi skabt et inspirerende sted for dig som studerende. At være ny studerende, hvad enten du er ny i byen eller har boet her i flere år, så kan det være svært at kende til alle dine muligheder. Det er her, vi kommer ind i billedet! 

Vi hjælper dig nemlig med at finde hoved og hale i alt, når du bliver en del af Esbjergs studieliv. 

Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood
E ducation nergy