Login
Video

Som nyuddannet fik Lars-Eric sit første job gennem mentorprogrammet

17 november 2022

Lars-Eric er nu ansat ved Qubiqa som software engineer - et job han landede gennem mentorprogrammet, hvor han blev matchet med Palle Lau Nordtorp, mechanical engineer fra Qubiqa.

Fra november 2021 til juni 2022 deltog Lars-Eric Ertlmeier i E.1. mentorprogrammet for at blive klogere på ansøgningsprocesser, CV-udarbejdelse og generelt, hvordan man tilgår overgangen fra studieliv til arbejdsliv i Danmark. Lars-Eric flyttede nemlig for fem år siden til Danmark for at studere på Aalborg Universitet Esbjerg og stod nu, som snart nyuddannet, at skulle i gang med næste skridt. I mentorprogrammet blev han matchet med Palle Lau Nordtorp fra Qubiqa, som faktisk ogs¨å har studeret på Aalborg Universitet. Og det match skulle vise sig at blive en kæmpe win-win for både Lars-Eric og Qubiqa.

I dag er Lars-Eric nemlig ansat som ‘software engineer’ i Qubiqa – og det var gennem mentorprogrammet og Palle at Qubiqa og Jannick Elmbæk Olsen (som nu er Lars-Erics chef) fik øjnene op for Lars-Erics kompetencer og, hvad han kunne tilføje af værdi til virksomheden.

Her i videoen fortæller Lars-Eric, Palle og Jannick meget mere om, hvordan det hele gik til. 👇

I Education Esbjerg er vi så glade for at mentorprogrammet har resulteret i at Lars-Eric har landet sit først drømmejob og Qubiqa er kommet tæt på den kvalificeret arbejdskraft de ellers har haft udfordringer med at få rekrutteret.

I start november 2022 kickstartede vi runde tre af mentorprogrammet – og her er der blevet matchet ikke mindre end 56 nye par.

E ducation nergy