Login

Når ansøgningsfristen på kvote 1 er overstået, og de indledende ansøgninger er blevet behandlet, kan der være ledige pladser på visse uddannelser.

Ledige pladser efter kvote 1 kan opstå af forskellige årsager. Det kan være, fordi nogle studerende har trukket sig tilbage fra en allerede accepteret plads, eller fordi der er flere ledige pladser end antallet af ansøgere. Restpladserne tildeles normalt efter princippet “først til mølle” eller baseret på en supplerende ansøgningsrunde, hvor interesserede studerende kan søge om de resterende pladser.

Det er vigtigt at bemærke, at tilgængeligheden af restpladser kan variere fra uddannelse til uddannelse og fra år til år. Derfor er det bedst at tjekke de relevante uddannelsesinstitutioner for at få opdaterede oplysninger om restpladser og eventuelle supplerende ansøgningsfrister.

Ledige studiepladser i Esbjerg

Så er de ledige studiepladser offentliggjorte, og du har stadig mulighed for at vælge Esbjerg som studieby. Bliv klogere på ledige studiepladser lige her.

Aalborg Universitet Esbjerg

Læs mere

Erhvervs-akademi SydVest Esbjerg

Læs mere

FMS Esbjerg

Læs mere

UC SYD Esbjerg

Læs mere

I Esbjerg tror vi på, at du bliver et bedre menneske af at studere i et miljø, der giver dig energi.

Du skal være et sted, hvor du trives og blomstrer, hvor du udvikler dig fagligt, hvor du skaber netværk, allerede mens du læser, og hvor du lægger kimen til et liv i balance.

Du kan i Esbjerg finde fællesskabsenergi gennem vores mindre uddannelsesmiljøer eller til vores +100 gratis E.1-events om året for alle studerende på tværs af Esbjergs videregående uddannelser. Du kan finde energi på stranden med vestenvinden i håret eller til quizaften på den lokale café.

Du kan dyrke din sportsenergi gennem alt fra ishockey til yoga, fra discgolf til kajak eller fra klatring til padel. Du kan finde din latterenergi til comedy, din danseenergi til koncerter eller i nattelivet og din kulturenergi gennem områdets mange kulturelle institutioner.

I Esbjerg har du alle muligheder for at komme tæt på erhvervslivet og mærke områdets karriereenergi gennem studiejobs, praktikforløb, projekter eller f.eks. E.1-mentorprogrammet.

Esbjerg er en studieby, der er dedikeret til at give dig den energi, der skal til, for at du kan skabe rammerne for dit studieliv, og som ruster dig til at gøre en forskel med den faglighed, du vælger.

Her får du 5.500 medstuderende og mere end 60 uddannelser at vælge imellem.

Som studerende på Diplomingeniør i Bæredygtig Energiteknik uddannelsen i Esbjerg, får du mulighed for at komme ud i det lokale erhvervsliv og prøve teori af i virkeligheden.

Esbjerg er nemlig i rivende udvikling ift. bæredygtig energi. Virksomhederne i området arbejder tæt sammen med byens uddannelser om at give studerende mulighed for at komme ud og arbejde med virkelige projekter, og løse rigtige problemstillinger. Du vil, som studerende på den nye uddannelse i Esbjerg derfor få rig mulighed for at udvikle dig og bruge din teori i praksis. Herunder tager Jeppe dig med ud til to virksomheder i Esbjerg for at undersøge, hvilke karrieremuligheder de kan tilbyde de nye studerende – både under og efter uddannelse.

Du kan blive diplomingeniør i bæredygtig energiteknik på AAU Esbjerg – læs mere uddannelsen her: AAU Esbjerg

E ducation nergy