Login

Når ansøgningsfristen på kvote 1 er overstået, og de indledende ansøgninger er blevet behandlet, kan der være ledige pladser på visse uddannelser.

Ledige pladser efter kvote 1 kan opstå af forskellige årsager. Det kan være, fordi nogle studerende har trukket sig tilbage fra en allerede accepteret plads, eller fordi der er flere ledige pladser end antallet af ansøgere. Restpladserne tildeles normalt efter princippet “først til mølle” eller baseret på en supplerende ansøgningsrunde, hvor interesserede studerende kan søge om de resterende pladser.

Det er vigtigt at bemærke, at tilgængeligheden af restpladser kan variere fra uddannelse til uddannelse og fra år til år. Derfor er det bedst at tjekke de relevante uddannelsesinstitutioner for at få opdaterede oplysninger om restpladser og eventuelle supplerende ansøgningsfrister.

Ledige studiepladser i Esbjerg

Så er de ledige studiepladser offentliggjorte, og du har stadig mulighed for at vælge Esbjerg som studieby. Bliv klogere på ledige studiepladser lige her.

SDU Esbjerg

Læs mere

Erhvervs-akademi SydVest Esbjerg

Læs mere

FMS Esbjerg

Læs mere

UC SYD Esbjerg

Læs mere

Få et indbilk i dit kommende studieliv

Har du planer om at starte på din drømmeuddannelse i Esbjerg? 

Hos E.1 har vi skabt et inspirerende sted for dig som studerende. At være ny studerende, hvad enten du er ny i byen eller har boet her i flere år, så kan det være svært at kende til alle dine muligheder. Det er her, vi kommer ind i billedet! 

Vi hjælper dig nemlig med at finde hoved og hale i alt, når du bliver en del af Esbjergs studieliv. 

Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood
studieliv esbjerg

Start din fremtid i Esbjerg med uddannelser for enhver smag

Begynd din fremtid i Esbjerg – og sikr din hverdag inden for netop dét, du brænder for.

For uanset om du drømmer om at blive ingeniør og bidrage til teknologiens fremtid, udforske den kreative verden af multimediedesign, fordybe dig i musikkens magi eller træde ind i forretningsverdenen, så finder du værktøjerne til det i Esbjerg.

Lad din passion blive din fremtid og hverdag i dag, og bliv klogere på netop din drømmeuddannelse og dens mange muligheder.

140 gratis events

Vi er dedikeret til at forbedre studielivet i Esbjerg for studerende på Esbjergs videregående uddannelser: Fredericia Maskinmesterskole, SDU Esbjerg, AAU Esbjerg, UC Syd, EASV og SDMK Esbjerg.

Med over 140 gratis events om året tilbyder vi noget for en hver smag – alt lige fra ølsmagning til yoga! Disse events er mere end bare en pause fra rutinen; det er din mulighed for at skabe varige minder og venskaber på tværs af campusser og samtidigt være en del af et livligt studenterfællesskab.

Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood

Få inspiration

Få inspiration til studieboligen. Se hvordan Jasmin, Daniel og Karoline har indrettet sig!
Studiebolig

21 maj 2024

“Her er der bare en lækker udsigt over Esbjerg”.

Er du også ved at flytte hjemmefra eller på udkig efter en studiebolig? Det kan godt være overvældene og en jungle at finde frem til dit næste hjem. Derfor har vi taget ud til kommende og nuværende studerende i Esbjerg for at få lidt inspiration.

Studiebolig

21 maj 2024

“Jeg kan se lige over til mit supermarked”.

Er du på jagt efter en studiebolig? Det kan være en boligjungle at finde det helt rette hjem til at starte dit nye kapitel som studerende. Derfor har vi fundet lidt inspiration fra en nuværende studerende.

Studiebolig

21 maj 2024

“Der er ikke havudsigt, men det er rimelig centralt”.

Hvordan finder man en studiebolig til en overkommelige pris og tæt på studiet? Her kan du hører om Karolines overvejelser ift. valg af bolig, og hvad det betød for hende at flytte ind i god tid.

E ducation nergy