Login

E.1 Graduate er et unikt graduate-program, hvor du får mulighed for at kickstarte din karriere i samarbejde med en række virksomheder og offentlige myndigheder i Esbjerg og omegn baseret på dine personlige og faglige kompetencer.

Du bliver en del af et graduate-hold, hvor I kommer til at sparre med hinanden og bruge hinandens forskelligheder undervejs i forløbet. Sammen gennemfører I kurser indenfor personlig udvikling, projektledelse, økonomi, innovation og formidlings- og præsentationsteknik. Alt sammen med henblik på at støtte jeres faglige og personlige karriereudvikling.

Som en del af E.1 familien går vi i Education Esbjerg langt for at give dig den bedste start på din karriere. I perioden frem til din første arbejdsdag hjælper vi dig godt på plads på holdet og i Esbjerg eller omegn. Derfor inviteres du til bl.a. arrangementer som Oplev Esbjerg og teambuilding. I et tæt samarbejde med Esbjergs tilflytterservice hjælper vi dig med at finde den helt rette lejebolig, assistere din evt. medflyttende partner med at finde drømmejobbet, eller hvad du/I ellers har brug for.

Vil du gerne holde dig opdateret og være én af de første til at modtage besked, når vi annoncerer de kommende graudate stillinger?

Så tryk her og skriv dig op:

 

Værd at vide om programmet

Hvilke profiler søger vi?

Det er forskelligt fra år til år præcis hvilke profiler vi søger. Det offentliggør vi i stillingsopslagene i start 2023.

Men graduate programmet er til dig som er nyuddannet senest i slut august inden forløbet starter d. 1. september hvert år.

I tidligere programmer har vi søgt efter følgende profiler:

  • Organisationsudvikling
  • Forretningsudvikling
  • IT, digitalisering og teknologi
  • Finans
  • Jura

Dit graduateforløb

Som E.1 graduate kommer du til at udvikle dine kompetencer i flere forskellige organisationer.

Derudover skal du på teambuilding og kurser sammen med dine med-graduates.

Men inden du starter i programmet, sikrer vi, at du kommer godt til Esbjerg. Hvis du er tilflytter sørger vi for, at du får en god intro til byen, hjælper dig med bolig og evt. partnerjobs.

Hvem kan søge?

E.1 graduate programmet er for nyuddannede, der har været nyuddannet i max 18 måneder inden opstart hvert år i september.

Mød os til fysiske og online karrieremesser

Vi deltager i flere messer, fysiske og online, gennem efteråret.

D. 15. november deltager vi i SDU’s online graduate event

D. 17. november deltager vi Århus BSS Graduate Programme Night i Århus

Til januar deltager vi i Graduatelands online Virtual Graduate Fair

Graduateprogrammet har kørt siden 2021, hvor hold 1 blev ansat. Fra september 2023, hvor hold 3 starter op, vil graduate programmet være en del af E.1 uddannelseskonceptet. Tidligere har det været navngivet Co-Business Graduate Program. Det er stadig Education Esbjerg, der driver graduateprogrammet, da vi står bag E.1.

E ducation nergy