Login

Hvordan skaber du værdi & træffer sikre valg i en usikker verden?

Kom og bliv klogere på dine personlige værdier, hvordan du bruger dig selv, dine kompetencer, og det at være DIG til at navigere i din faglige verden – både nu, og når du skal til at træffe valg ift. arbejdsmarkedet og DIN karriere.Mød flere af Esbjergs virksomheder, og bliv inspireret gennem 5 oplæg, der alle er skræddersyet til dig, der har brug for viden til, hvordan du får mere ro i maven omkring dine uddannelses- og karrierevalg.

Dato: 20 april 2023 kl. 14.00-17.00

Hvor: Online via E1education.dk

Arrangør: E.1

Der vil være oplæg på både dansk og engelsk.

Sådan tilmelder du dig:

Tilmelding foregår ved at sende en mail til: info@e1education.dk med dit fornavn og efternavn.

Derefter vil du modtage en informationsmail om, hvordan du opretter en bruger til E1 portalen, hvor Student Career Day foregår.

For at deltage via portalen skal du nemlig oprette en bruger på HER

Har du spørgsmål til oprettelse eller login – skal du være velkommen til at kontakte: support@e1education.dk

Program: 5 stærke oplæg til din inspiration og vidensudvikling

Gå på opdagelse længere nede og opdag, hvad hvert oplæg handler om

René Møller Sørensen, People Insights & SWP Manager fra LEGO

“Vælg job og karriere ud fra dine værdier”

Nina Kristensen, studerende på SDU Esbjerg + gæster

“En fortrolig snak om studiejob”

Louise Rod, Partner & Senior Konsulent, Egsgaard HR

“Kend dit personlige og faglige kompas”

Sophie Louise Andersen, LinkedIn Coach

“Brand dig selv på LinkedIn”

Rune Mastrup Lauridsen, Programleder for Trivsel i Education Esbjerg.

“Sikre valg til en usikker fremtid”

Forskellige virksomheder fra Esbjerg

“Round table sessions”

Hvad indeholder hvert oplæg og roundtable sessions samt hvilke virksomheder kan du gå på opdagelse i via “Student Career Hall”?

kl. 14.00-14.30 “Vælg job og karriere ud fra dine værdier” v. Rene Møller Sørensen, People Insights & SWP Manager fra LEGO:

Hør en karriererejse fra lokal studerende i Esbjerg til People Insights Manager i LEGO Group, når Rene deler ud af sine personlige erfaringer om, hvordan man træffer karrierevalg, der er i tråd med personlige værdier og professionel udvikling. Renes håb er bl.a. at afmystificere, hvad der skal til og, hvordan det er at arbejde for en organisation med et global brand.

Dette oplæg afholdes på engelsk – men her kan du høre René fortælle lidt om, hvad du som studerende skal få ud af at høre hans oplæg til “E.1 Online Student Career Day 2023”.

kl. 14.35-15.05 “En fortrolig snak om studiejob”  v. Nina Kristensen, studerende på SDU Esbjerg og studentermedhjælper i Education Esbjerg med spændende gæster:

Kom helt tæt på personlige erfaringer, gode råd og indsigter i “studiejobprocessen”, når Nina inviterer Stine Dalgaard Mølholm, HR- og Rekrutteringspartner fra Sikkerhedsstyrelsen og Alexander Lyngholm Thomsen, der er E.1 graduate i studiet til en fortrolig snak om studiejob. Vi skal hører Stine og Alexanders tanker, følelser og overvejelser vedr. studiejob – alt fra ansøgning til ansættelse til læringer.

Kl. 15.15-16.05 “Kend dit personlige og faglige kompas” v. Louise Rod, Partner og Senior Konsulent, Egsgaard HR.

”Hire character – train skill” er et udbredt paradigme inden for rekrutteringsfeltet. Men hvordan beskriver man egentlig sin personlighed? Og udelukker fokus på personlighed nødvendigvis at tale ind i kvalifikationer og kompetencer? Louises oplæg har et værdibaseret fokus på at kende sit personlige og faglige kompas – og at kunne formidle det. Dén viden opnår vi ved at vende blikket indad for at blive klogere på os selv. For indsigt giver udsyn. Gennem en kort introduktion til DiSC-teorien og eksempler på, hvordan DiSC-stilene kommer til udtryk i adfærd, kommunikation og kropssprog får du indsigter på dig selv og værktøjer til, hvordan du kan sætte dig i spil, når du udarbejder en ansøgning eller bliver inviteret til en jobsamtale.

Kl. 16.10-16.30 “Brand dig selv på LinkedIn” v. Sophie Louise Andersen, LinkedIn Coach

Hvordan laver du indhold, der skaber værdi ved at fokusere på dine kompetencer og, hvordan du kan gøre en forskel i en virksomhed. Det vil Sophie dele tips og tricks til, og inspirere dig til, hvordan du kan anvende LinkedIn til at brande dig selv og dine værdier, så du kan lande et studiejob/sit første fuldtidsjob. Derudover får du en forståelse af, hvad LinkedIn kan bidrage til og, hvorfor det er et vigtigt værktøj i jagten på et studiejob/job.

Kl. 16.30-17.00 “Sikre valg til en usikker fremtid” v. Rune Mastrup Lauridsen, Programleder for Trivsel i Education Esbjerg.

Du går sikkert og overvejer, hvordan din fremtidige karriere kommer til at se ud. Måske tænker du, dit karrierevalg er afgørende, skæbnesvangert, måske overvældende. Som det, der vil forme resten af dit liv. Men der er noget, du skal vide. Den plan du lægger lige nu, vil ændre sig. Der vil ske uforudsete ting. Du vil møde mennesker, støde ind i tilfældigheder og forandre dig undervejs – og det vil sende din livsbane i en retning du lige nu ikke kan forudse.

Så hvordan træffer du gode uddannelses- og karrierevalg, når du ikke kender fremtiden? Det vil Rune sætte fokus på i dette oplæg. hvor du kan blive bedre til at bruge tilfældigheder og det uforudsete som et element i dine ”karriereplaner” (Ja – det lyder jo selvmodsigende!) – og derved få mere ro i maven omkring dine uddannelses- og karrierevalg.

kl. 14.35-17.00 “Round table session” v. flere virksomheder fra Esbjerg.

Ved vores 7 forskellige “roundtable sessions” kan du møde:

 • Kl. 14.35-15.05 Viking Life-Saving Equipment
 • Kl. 14.50-15.20 Deloitte
 • Kl. 15.05-15.35 Blue Water Shipping
 • Kl. 15.20-15.50 Semco Maritime
 • Kl. 15.35-16.05 Esbjerg Kommune
 • Kl. 16.05-16.35 Rambøll
 • Kl. 16.15-17.00 Louise Rod / Egsgaard HR

Her kan du få et indblik i deres kerneværdier, arbejdskulturer og, hvilke muligheder de giver unge og nyuddannede. Hver session starter forskudt af hinanden, så du har mulighed for at opleve flere session og ved hver session er der mulighed for at stille spørgsmål. Hvilke virksomheder du kan møde – releaser vi løbende.

I den sidste roundtable session kan du igen møde Louise Rod fra Esgaard HR og dykke endnu mere ned i DiSC profilens verden sammen med hende.

I Student Career Hall kan du under hele “E.1 Student Career Day” opleve følgende virksomheder:

 • Kirk Larsen & Ascanius
 • Blue Water Shipping
 • Semco Maritime
 • Din forsyning
 • Viking Life-Saving Equipment
 • Shoreline
 • Esbjerg Kommune
 • NorSea
 • Telesikring
 • Deloitte
 • Rambøll
 • Education Esbjerg

Vind din egen DiSC-profil analyse

Igennem hele Student Career Day kan du sikre dig lodder i puljen om at få foretaget din helt egen DiSC profil analyse af Anne Sofie Skou Jessen, HR-Partner i Education Esbjerg og Heidi Albeck Jessen, konsulent for virksomhedssamarbejde og talent udvikling i Education Esbjerg. Der er 8 personlige profilanalyser på spil – vi fortæller på dagen, hvordan du får flest lodder i puljen.

Sådan får du sindssygt meget ud af Student Career Day – uanset hvad du studerer

Deltag i så meget, som du overhovedet orker. Du kan tage vigtig karriere-læring med fra alle oplæg, diskussioner og talks. Det handler ikke om, at du finder din kommende arbejdsgiver. Brug dagen på at blive klogere på dig selv, hvad du synes lyder fedt, og hvad du håber din fremtid vil byde på.

Ned med fordommene: Du kan ikke regne ud, hvor guldet ligger.
Vi kommer hurtigt til at sige ”Den virksomhed lyder ikke spændende og ham oplægsholderen er jo jurist og jeg læser noget helt andet” –  så det er nok ikke relevant for mig. Guldet ligger ofte hvor du mindst venter det. Så ned med fordommene og sug til dig.

Spørg. spørg, spørg
Alle oplægsholdere og repræsentanter for virksomheder, er kommet fordi de gerne vil dele ud af deres viden og møde dig. Og spørg ikke kun hvordan man får et job. Spørg også: Hvordan ser din hverdag ud? Hvad er det fede ved dit job? Hvad forventer I man kan når man er nyuddannet – og hvad hjælper I mig med at lære.

E ducation nergy