Login

Skal du være én af de 30 heldige elever?

Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig og deltage i lodtrækningen om at komme med på turen.

Vi mødes på UC Syd Esbjerg og tager forbi alle videregående uddannelsesinstitutioner i Esbjerg. Vi sørger for transporten rundt i studiebyen Esbjerg og til Suset. Efter uddannelses-crawl tager vi til musikfestivalen Suset i Esbjerg, hvor I får en sandwich og et endagsarmbånd.

Du skal have færdiggjort vores uddannelses-crawl for at modtage et endagsarmbånd til Suset. Derudover kan du give linket videre til dine venner, som du gerne vil have med. I skal hver især tilmelde jer lodtrækning, og hvis I er heldige at vinde, så vil vi matche jer op med jeres venner.

Praktiske Informationer

Dato: Lørdag d. 17. august

Tid: Start kl. 9.00

Sted: UC Syd Campus, Degnevej 16, 6705 Esbjerg.

Forplejning: Sandwich

Start din fremtid i Esbjerg med uddannelser for enhver smag

Begynd din fremtid i Esbjerg – og sikr din hverdag inden for netop dét, du brænder for.

For uanset om du drømmer om at blive ingeniør og bidrage til teknologiens fremtid, udforske den kreative verden af multimediedesign, fordybe dig i musikkens magi eller træde ind i forretningsverdenen, så finder du værktøjerne til det i Esbjerg.

Lad din passion blive din fremtid og hverdag i dag, og bliv klogere på netop din drømmeuddannelse og dens mange muligheder.

Få et indbilk i dit kommende studieliv

Har du planer om at starte på din drømmeuddannelse i Esbjerg? 

Hos E.1 har vi skabt et inspirerende sted for dig som studerende. At være ny studerende, hvad enten du er ny i byen eller har boet her i flere år, så kan det være svært at kende til alle dine muligheder. Det er her, vi kommer ind i billedet! 

Vi hjælper dig nemlig med at finde hoved og hale i alt, når du bliver en del af Esbjergs studieliv. 

Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Beer tasting event at Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood
Årets store bingo event på Esbjerg Streetfood

Find din nye studiebolig

Har du fundet din drømmeuddannelse i Esbjerg, og er du træt af at bo hjemme? Så hjælper vi dig her på vej med, alt du skal vide om studieboliger i Esbjerg. Det kan selvfølgelig også være, at du bare kommer langvejs fra, og du har hørt om alle de fantastiske ting, der er at lave i Esbjerg, inklusiv alle uddannelserne, og derfor har du valgt at bosætte dig her. Uanset din grund så har vi her samlet alt, du skal vide, så du, så let som muligt, kan få fundet en bolig, mens du studerer!

Konkurrence

Vind en tur rundt på uddannelserne, og få en billet til Suset i Esbjerg

Tilmeld dig

E ducation nergy